عبيطة بس جدعة مشرف
عدد المساهمات : 593 نقاط : 915 تاريخ التسجيل : 06/02/2010
| موضوع: طريقة عمل العجة المصرية الإثنين فبراير 15, 2010 7:18 am | |
| طريقة عمل العجة المصرية المقادير : 1- معلقة صغيرة بيكن باودر + 3بيض مخفوق + ربع كوب حليب + معلقة صغيرة زيت نباتى + ربع كوب دقيق + 2كوب بقدونس مفروم + نصف كوب كزبرة مفرومة + نصف كوب بصل أخضر مفروم + فص ثوم مفروم + نصف معلقة صغيرة كمون مطحون + ربع معلقة صغيرة شطة + ربع كوب زيت نباتى + ملح وفلفل الطريقة : 1- يضاف الحليب و الزيت و الدقيق و البيكن باودر الى البيض المخفوق و يمزج الخليط جيدا 2- يخلط البقدونس المفروم و الكزبرة المفرومة و البصل ألأخضر 3- يقلب الثوم المفروم مع الكمون و الملح و الفلفل و الشطة و يضاف الى خليط البض 4- يمزج خليط البقدونس جيدا مع باقى المحتويات حتى يتجانس المزيج 5- يسخن الزيت فى مقلاة و يضاف الخليط الى الزيت بحيث يتكون القرص 6- توضع المقلاة فى الفرن لمدة 20 دقيقة ويزين الطبق بالبقدونس | |
|
فراشة الجنة مشرف
عدد المساهمات : 710 نقاط : 879 تاريخ التسجيل : 05/02/2010 العمر : 28
| موضوع: رد: طريقة عمل العجة المصرية الإثنين فبراير 15, 2010 8:07 am | |
| | |
|
عبيطة بس جدعة مشرف
عدد المساهمات : 593 نقاط : 915 تاريخ التسجيل : 06/02/2010
| موضوع: رد: طريقة عمل العجة المصرية الإثنين فبراير 15, 2010 3:22 pm | |
| | |
|
فراشة الجنة مشرف
عدد المساهمات : 710 نقاط : 879 تاريخ التسجيل : 05/02/2010 العمر : 28
| موضوع: رد: طريقة عمل العجة المصرية الثلاثاء فبراير 16, 2010 8:22 am | |
| | |
|